Welkom bij Installatiebedrijf P. Buist

Installatiebedrijf P. Buist V.O.F. is een gerenommeerd installatiebedrijf uit Grootegast. Wij zijn al meer dan 85 jaar actief in ons vakgebied en hebben veel particulieren, bedrijven, scholen, kerken en andere instellingen als klant.

cv onderhoudcv onderhoud cv onderhoudcv onderhoud

Door te werken met een team van enthousiaste en vakbekwame medewerkers kunnen we continue kwaliteit leveren. Wij streven voortdurend naar tevredenheid bij onze klanten, waarbij wij persoonlijk contact en een individuele benadering centraal stellen. Waar u ons ook voor inhuurt, wij denken altijd met u mee. We vullen uw wensen aan met een deskundig advies, om zo samen tot het beste resultaat te komen.

Waar P. Buist V.O.F. in 1937 begon als loodgietersbedrijf is ons bedrijf uitgegroeid tot een veelzijdig installatiebedrijf. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor onder andere gas- en watertechniek, duurzame centrale verwarmings-installaties, energiezuinige temperatuurregelingen, zonneboiler-energie, riolering, koper- en zinkwerk, dakbedekking en vernieuwen van sanitair in badkamer of toilet oid. Als ervaren installatiebedrijf is P. Buist V.O.F. VCA-gecertificeerd en erkent door Techniek Nederland en InstallQ. Onze monteurs hebben ook een diploma voor CO-vakmanschap behaald, zodat ze gekwalificeerd zijn om gastoestellen te plaatsen en te onderhouden/repareren. Deze keurmerken bieden u als klant een extra waarborg voor kwaliteit. Ons bedrijf is gecertificeerd door de KIWA voorde BRL K25000.

 

Wilt u weten wat Installatiebedrijf P. Buist V.O.F. voor u kan betekenen? Neem contact op via ons contactformulier of per telefoon. Wij proberen u zo snel mogelijk te voorzien van de nodige informatie.

Informatie aanvragen