Gastechniek

Sinds de ontdekking van de aardgasbel in de provincie Groningen begin jaren zestig, houdt installatiebedrijf P. Buist V.O.F. zich bezig met gasinstallaties. Met zo'n vijftig jaar ervaring in het aanleggen, uitbreiden en onderhouden van gasleidingen, weten we elke klus te klaren. U kunt bij ons dan ook rekenen op deskundigheid en kwaliteit, we zijn een gastec gecertificeerd bedrijf.

Als erkend gastechnisch installateur zorgen wij ervoor dat de gasleiding volgens de geldende normen en voorschriften wordt aangelegd. Gasleidingen verouderen en kunnen lek raken. Dit geldt ook voor gasslangen aan gasfornuizen. Laat daarom regelmatig een onderhoudsbeurt uitvoeren aan uw gasapparaten.

Ruikt u gas of vermoedt u een gaslek in uw pand dan kunnen wij dit voor u checken. We persen dan de gasleiding af en zien direct of er een gaslek is.

Om de uitstoot van Co2 te verminderen wil de milieubeweging en regering zo snel mogelijk van het gas af, dit betekent echter niet dat er op korte termijn geen gas meer beschikbaar is. Nederland zal nog tientallen jaren moeten worden voorzien met gas of soortgelijke brandstof om alle woningen te kunnen verwarmen. 

Wij verzorgen de aanleg, uitbreiding en onderhoud van gasinstallaties ten behoeve van:

  • Centrale verwarming
  • Warmwatervoorzieningen
  • Gaskachels
  • Keukenaansluitingen

 

 

Informatie aanvragen