Badkamers / sanitair

Geberit badkamersVoor een compleet nieuwe badkamer of toiletruimte of renovatie hiervan kunt u ook terecht bij Installatiebedrijf P. Buist.

Van idee naar ontwerp, naar realisatie en oplevering. Laat u informeren naar de vele mogelijkheden en bezoek onze showroom voor inspiratie.

Piet heeft jarenlang ervaring met het ontwerpen van badkamers en kan de mogelijkheden goed inschatten voor het maken van uw nieuwe badkamer, met creativiteit en praktisch inzicht kan uw droombadkamer gerealiseerd worden op de vierkante meters die hiervoor beschikbaar zijn.

Het realiseren van een nieuwe badkamer is best een intensieve klus. Om te komen tot uw droombadkamer doorlopen we de volgende stappen: idee, ontwerp, bespreking wensen, het uitzoeken van sanitair en tegels, prijsaanbiedinig maken.

Als het opdracht is geworden gaan we aan de slag met het slopen van de huidige badkamer, riolering/afvoeren aanpassen/aanleggen, waterleiding aanpassen/aanleggen, elektra/verlichting, eventueel plafond, aanbrengen van voorzet- en of scheidingswanden, eventueel stucadoorswerkzaamheden, aanleveren van maatvoeringen sanitair/verwarming, aanleggen/aanpassen verwarming, betegelen, afkitten en uiteindelijk het afmonteren van het door u uitgezochte sanitair enz.

We leveren een bedrijfsklare badkamer of toiletruimte op waar u jarenlang plezier van heeft.

Reparatie en of onderhoud aan sanitair

Werkt uw closetreservoir niet meer goed, is uw closetpot of wc bril stuk, drupt de kraan in de keuken of badkamer. Deze problemen kunnen wij ook voor u oplossen. 

Speciaal sanitair

Ten behoeve van instellingen en bedrijven kunnen wij leveren en plaatsen oog- en nooddouches, urnoircombinaties of kindertoiletten

Ergonomisch sanitair

Heeft u aanpassingen nodig in uw badkamer of toiletruimte dan kunt u terecht bij ons voor bijvoorbeeld verhoogde closets, wandbeugels, aangepaste kranen en douchezitjes

Onze collectie bestaat uit producten van Geberit, Novellini, Sanibell, Grohe, HansGrohe, Geesa, Ideal Standard en andere merken. Deze merken behoren tot de top als het gaat om design, kwaliteit en functionaliteit. Onze producten voldoen aan alle Europese standaardnormen op het gebied van bijvoorbeeld waterbesparing, duurzaamheid en onderhoud.

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze geheel vernieuwde showroom om de verschillende badkameropties te bekijken.

Informatie aanvragen