Dak, zink en koperwerk

P. Buist is specialist in de aanleg en onderhoud van dakwerken. Wij bieden duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossingen en maken alle producten op maat in onze eigen werkplaats.

Dakbedekking

Is uw dakbedekking toe aan onderhoud of vernieuwing? P. Buist is specialist in aanleg en onderhoud van dakbedekking. We brengen EPDM en Bitumineuze dakbedekking aan. Welk type dakbekking het beste is voor u scheelt per situatie en natuurlijk uw eigen voorkeur. 

Installatiebedrijf P. Buist werkt al sinds de jaren 80 van de vorige eeuw met EPDM en is hier specialist in. Het is een dakbedekking die, mits goed gelegd, een hele lange levensduur heeft. Wij werken met Hertalan EPDM rubberfolies, een hoogwaardige dakbedekking. Voordelen van deze dakbedekking zijn: bestand tegen UV, Ozon en andere weersinvloeden, blijvend flexibel, gaat vele tientallen jaren mee, 100% ecologisch verandwoord, snel waterdicht te verwerken, geen open vuur nodig, dus veilig werken, ook geschikt om aan te brengen in goten. 

Meer weten? Informeer naar de mogelijkheden.

 

Zink- en Koperwerk

Zink en koper zijn duurzame producten. Mits deze producten vakkundig zijn aangebracht gaan ze jaren mee zonder onderhoud. Zink en koper bieden een duurzame oplossing voor het uitsluiten van vocht in uw pand en het beschermt uw hout. Het verwerken van zink en koper is veelal ambachtelijk werk, zoals het sinds decennia wordt gedaan. Het zetten en monteren van zink en koper vereist de nodige vakmanschap opgedaan met jaren ervaring. Deze vakmanschap vindt u bij Installatiebedrijf P. Buist V.O.F. Wij kunnen u op het gebied zink- en koperwerk helpen bij het aanbrengen, herstellen of vernieuwen van goten, afdekkers, dakkapellen en regenpijpen. In onze werkplaats beschikken wij over professionele zet-apparatuur. Hierop worden alle producten voor u op maat gezet.

Informatie aanvragen