Watertechniek

Moet u een water installatie laten aanleggen of uitbreiden? Of is uw huidige installatie toe aan onderhoud? Als erkend watertechnisch installateur zorgen wij ervoor dat de waterleiding volgens de geldende normen en voorschriften wordt aangelegd. P. Buist biedt een breed scala aan diensten aan op het gebied van watertechniek. Zo kunnen wij u voorzien van de volgende diensten/producten:

  • Warmwatertoestellen: geisers, boilers, doorstroomtoestellen
  • Waterontharders, zouttabletten
  • Tapkranen, stopkranen,  keerkleppen, beluchters
  • Koperen buis en fittingen, kunststof leidingmateriaal en fittingen, tyleenbuis en fittingen
  • Inlaatcombinaties
  • Brandhaspels

Installatiebedrijf P. Buist V.O.F. is gespecialiseerd in het onderhouden, aanleggen en het uitbreiden van installaties voor drinkwater en sanitair met daarbij behorende afvoeren. Al sinds de aanleg van de eerste waterleiding in het Westerkwartier houden we ons bezig met waterleidingen. Wij werken dan ook met een team van ervaren en vakkundige specialisten.

Het aanleggen en uitbreiden van waterleidingen doen we altijd volgens de geldende normen en voorschriften. Een leiding is al snel een doorn in het oog, dus we zorgen ervoor dat de leidingen netjes worden weggewerkt. 

Naast het aanleggen en uitbreiden van waterleidingen kunt u ons inschakelen voor het onderhoud van waterleidingen en leveren en plaatsen bij wij brandblusinstallaties, stalleidingen en veedrinkbakken.

Geisers en boilers

Als warmwatervoorziening kunt u kiezen voor een combi cv ketel, maar ook voor een keuken- of badgeiser, doorstroomtoestel of (stal)boiler.

Een warmwateroplossing voor de proffesionele omgeving behoort ook tot de mogelijkheden. Een doorstroomtoestel als ideale oplossing voor sportcentra, sauna’s, voetbalclubs, gymzalen en agrarische toepassingen.

Het is belangrijk dat uw warmwatertoestel vakkundig geplaatst wordt. Er gebeuren nog steeds ernstige ongelukken door koolmonxidevergiftiging omdat een toestel niet goed wordt aangesloten en onderhouden, een goed geplaatste rookgasafvoer is van levensbelang.

Informatie aanvragen