Haarden

U weet vast hoe het voelt. Als u neerstrijkt in een luie stoel bij de haard. U neemt ,afhankelijk van uw haard, een blok hout of de afstandsbediening en laat de vlammen hoog oplaaien. Prachtig! Dat is pas vuur beleven zoals het bedoeld is.

In onze showroom staat een collectie van vrijstaande hout- en gashaarden en natuurstenen schouwen, onze inbouwhaarden kunnen we u brandend laten zien.

Wij leveren en plaatsen tevens alle materialen die nodig zijn voor een hout- of gaskachel, rookgasafvoermateriaal en losse onderdelen volgens de geldende normen en voorwaarden.

“Er is niets dat een gewone dag zoveel gloed geeft als het vuur van je eigen haard”

Wilt u ons volledige aanbod zien? Kijk dan op www.haveverwarming.nl

Houtkachels
Voor veel klanten is een houtkachel sfeervoller aan dan een gashaard. Het knapperend geluid en de geur van verbrand hout hebben dan ook zeker hun charme. Ondanks dat gevoel van nostalgie zijn de houtkachels van tegenwoordig modern en zuinig in gebruik.

In onze showroom kunt u onze collectie aan houtkachel op uw gemak bekijken. Wij verkopen houtkachels in verschillende stijlen en vormen. Onze specialisten adviseren u graag. Installatiebedrijf P. Buist V.O.F. levert de houtkachel af en plaatst deze op vakkundige wijze. Dit doen we altijd volgens de geldende normen en voorschriften.

Informatie aanvragen