Badkamers Zuidhorn

P. Buist V.O.F. nabij Zuidhorn is een veelzijdig installatiebedrijf met veel ervaring in onder andere badkamers. Zo kunnen wij complete badkamers realiseren, maar we kunnen ook alleen losse sanitair producten leveren en plaatsen. Alles wat u nodig heeft voor u badkamer in Zuidhorn haalt u bij P. Buist V.O.F.

P. Buist V.O.F. nabij Zuidhorn is uw specialist in badkamers

In 1937 begon P. Buist V.O.F. als loodgietersbedrijf. Vandaag de dag is het bedrijf een veelzijdig installatiebedrijf te noemen met ervaring in gas- en watertechniek, CV installaties, zonne-energie, riolering, koper- en zinkwerk, dakbedekking en natuurlijk sanitair. Onze jarenlange ervaring en brede kennis hebben ervoor gezorgd dat we een VCA certificaat hebben. Tevens zijn we erkend door de SEI. U kunt als klant dan ook rekenen op kwaliteit, service en duurzaamheid, ongeacht waar u ons voor inschakelt.

Voor badkamers en badkamerproducten in Zuidhorn

Schakelt u Installatiebedrijf P. Buist V.O.F. in voor een badkamerklus? Wij hebben vele woningen in Zuidhorn en omstreken voorzien van moderne en functionele badkamers. Wilt u ook een badkamer laten ontwerpen en plaatsen door onze specialisten? Wij horen graag van u. Een badkamerproject begint altijd met een goed gesprek. Wat zijn uw wensen en wat zijn de mogelijkheden die wij kunnen bieden? Samen maken we een ontwerp en als u 100% tevreden bent gaan we aan de slag.

Niet op zoek naar een compleet nieuwe badkamer, maar alleen naar bepaalde onderdelen? Ook dan zijn we u graag van dienst. Wij verkopen verschillende soorten sanitair producten en kunnen alles op professionele wijze voor u plaatsen.

Informatie aanvragen