Temperatuurregelingen

Temperatuur wordt veelal geregeld door thermostaten. Een thermostaat meet de temperatuur in de desbetreffende ruimte, kan de CV ketel aan- of uitschakelen en hoger of lager zetten.

Tegenwoordig zijn thermostaten verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Thermostaten zijn onder te verdelen in conventionele thermostaten en klokthermostaat. Het type bepaald het energieverbruik en dus ook de stookkosten. Vele mensen geven de voorkeur aan de kolkthermostaat, omdat deze zuiniger is. Daarnaast zijn steeds meer klokthermostaten op afstand bedienbaar. Installatiebedrijf P. Buist V.O.F. informeert u graag over de mogelijkheden.

Evo home systeem

Comfort, controle en effiëntie, het Evo home systeem zorgt voor de verwarming in uw woning. U kunt de temperatuur in elke kamer van uw woning bepalen en programeren. U stelt uw verwarmingsschema samen, afgestemd op uw levensstijl en hoe uw huis gebruikt wordt. Creëer zones in uw huis die u vervolgens overzichtelijk beheert. Met Evohome regelt u de verwarming via uw smartphone of tablet, effiënt en comfortabel

Nefit Easy

Nefit Easy is de slimme thermostaat die met een stylvol design past in elk interieur en supereenvoudig te bedienen is, zonder contract of abonnement. Bovendien wordt de Easy steeds slimmer, zonder dat u er iets voor hoeft te doen! Nieuwe functies komen beschikbaar via automatische updates.

Op afstand te bedienen via uw smartphone of tablet en zelflerend. Hij ziet aan de aanwezige smartphones wie er thuis is en stelt de verwarming automatisch in op de juiste temperatuur. Dreigt er iets mis te gaan met uw cv installatie? Easy meldt het direct via de app. Easy bespaart energie dankzij geavanceerde aanwezigheidsditectie. Easy maakt bovendien inzichtelijk wanneer er efficiënt wordt verwarmd. Ook kunt u zien hoeveel gas u verbruikt voor warm water en verwarming.

Easy is eenvoudig te combineren met cv ketels van andere merken, dankzij de Easy Connect Adapte

Informatie aanvragen