Installatiebedrijf Zuidhorn


Bent u op zoek naar een gerenommeerd installatiebedrijf in of nabij Zuidhorn? Laat u eens informeren door Installatiebedrijf P. Buist V.O.F. Wij zijn een veelzijdig installatiebedrijf met meer dan 75 jaar ervaring in het vak. Wij zijn VCA-gecertificeerd en erkent door SEI. Deze keurmerken bieden u als klant een extra waarborg voor kwaliteit. Daarnaast kunt u bij ons rekenen op deskundigheid en duurzaamheid.

P. Buist V.O.F. is een veelzijdig en modern installatiebedrijf nabij Zuidhorn

In 1937 begonnen we als een kleinschalig loodgietersbedrijf. In de loop der jaren hebben we ons dienstenpakket uitgebreid en kunnen u vandaag de dag helpen bij gas- en watertechniek, CV installaties, zonne-energie, riolering, koper- en zinkwerk, dakbedekking en sanitair installaties. Omdat we klanten op verschillende manieren kunnen helpen, hoeven zij maar één bedrijf in te schakelen. Dat is het voordeel van onze veelzijdigheid.

Wij bedienen particulieren en bedrijven in Noord Nederland, veelal in het Westerkwartier. Zo zijn wij voor klussen bijvoorbeeld vaak te vinden in Grootegast, Marum, Leek, Zuidhorn, Grijpskerk en Surhuisterveen.

Kwaliteit en service bij Installatiebedrijf P. Buist nabij Zuidhorn

Om de beste kwaliteit te kunnen leveren werkt Installatiebedrijf P. Buist V.O.F. nabij Zuidhorn alleen met ervaren en vakbekwame installateurs. Zij beschikken over moderne apparatuur en hoogwaardige materialen om het beste resultaat te realiseren. Uw tevredenheid is voor ons het belangrijkste. Wij zijn u dan ook graag van dienst als de installatieklus is voltooid. U kunt altijd bij ons terecht voor vragen. Ook kunt u ons inschakelen voor onderhoud en renovatie.

 

Informatie aanvragen