Installatiebedrijf Surhuisterveen

Voor een veelzijdig en modern installatiebedrijf in of nabij Surhuisterveen bent u aan het juiste adres bij P. Buist. Installatiebedrijf P. Buist V.O.F. is al 75 een bekende naam in Noord-Nederland en bedient particulieren, bedrijven en instellingen in onder andere Surhuisterveen, Grootegast, Leek, Roden, Groningen en omstreken. Tevens plaatsen wij CV ketels en geisers voor de Energiewacht BV (onderdeel van Essent).

Installatiebedrijf nabij Surhuisterveen met 75 jaar ervaring

Meer dan 75 jaar geleden begon Installatiebedrijf P. Buist V.O.F. in Grootegast, slechts een kwartiertje van Surhuisterveen. Toen was het installatiebedrijf nog een klein loodgietersbedrijf. In de loop der jaren werd het dienstenpakket verder uitgebreid en kregen we meer en meer klanten uit het Westerkwartier (Noord-Nederland). Vandaag de dag zijn we dan ook in te schakelen voor gas- en watertechniek, CV installaties, zonne-energie, riolering, koper- en zinkwerk, dakbedekking en sanitair. Wat u ook nodig heeft, wij regelen het voor u.

Wij zijn dus op verschillende manieren in te zetten, waardoor u als klant niet verschillende installateurs hoeft in te schakelen. Wij klaren alle mogelijke installatieklussen voor u en kunnen deze daarom perfect op elkaar afstemmen.

Installatiebedrijf P. Buist V.O.F. nabij Surhuisterveen voor duurzame installaties

De kracht van Installatiebedrijf P. Buist V.O.F. nabij Surhuisterveen zit 'm in de veelzijdigheid en het leveren van kwaliteit en service. Wij plaatsen duurzame en slimme installaties, en ons werk heeft ons dan ook een VCA certificaat opgeleverd. Tevens zijn wij erkent door SEI. Wij kunnen continue kwaliteit leveren door te werken met een team van ervaren en deskundige installateurs.

 

Informatie aanvragen