Installatiebedrijf Marum

Voor een ervaren en veelzijdig installatiebedrijf in of nabij Marum gaat u naar Installatiebedrijf P. Buist V.O.F. Wij kunnen u op verschillende manieren van dienst zijn en leveren dankzij onze kennis en ervaring altijd kwaliteit. Wij zitten namelijk al sinds 1937 in het vak.

P. Buist V.O.F., hét installatiebedrijf nabij Marum

Al 75 jaar is Installatiebedrijf P. Buist V.O.F. een bekende naam in Noord Nederland. Ons werkgebied strekt zich uit over de provincies Groningen, Drenthe en Friesland, maar veelal in het Westerkwartier (Grootegast, Marum, Leek, Zuidhorn, Grijpskerk, Surhuisterveen e.a.). Waar het bedrijf begon als kleinschalig loodgietersbedrijf, is het inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdig en modern installatiebedrijf.

Vandaag de dag is Installatiebedrijf P. Buist V.O.F. nabij Marum gespecialiseerd in gas- en watertechniek, CV installaties, zonne-energie, riolering, koper- en zinkwerk, dakbedekking en sanitair. Het voordeel van onze veelzijdigheid is dat we verschillende soorten klussen voor u kunnen uitvoeren en deze perfect op elkaar kunnen afstemmen. U hoeft als klant maar één bedrijf in te huren voor verschillende installatieklus.

Installatiebedrijf Marum voor kwaliteit en service

Installatiebedrijf P. Buist V.O.F. werkt met een team van ervaren en vakbekwame installateurs. Zij doen er alles aan om u als klant tevreden te stellen. Ook als de installatieklus is afgerond. U kunt altijd terecht met vragen en wij kunnen u helpen met renovatie, onderhoud en reparatie.

Onze focus ligt altijd op het leveren van kwaliteit en service. Deze focus heeft er dan ook voor gezorgd dat Installatiebedrijf P. Buist V.O.F. VCA-gecertificeerd is en tevens erkent is door SEI.

Informatie aanvragen