Installatiebedrijf Leek

Installatiebedrijf P. Buist V.O.F. is een gerenommeerd installatiebedrijf uit Grootegast, slechts enkele minuten van Leek. Al meer dan 75 jaar bedienen we particulieren, bedrijven en instellingen in Grootegast, Leek, Roden, Groningen en omstreken. Tevens plaatsen wij CV ketels en geisers voor de Energiewacht BV (onderdeel van Essent).

Veelzijdig Installatiebedrijf nabij Leek

Installatiebedrijf P. Buist V.O.F. begon in 1937 als kleinschalig loodgietersbedrijf. In de loop der jaren zijn we ons dienstenpakket flink gaan uitbreiden en zijn anno 2015 een veelzijdig installatiebedrijf te noemen. Wij zijn gespecialiseerd in gas- en watertechniek, CV installaties, zonne-energie, riolering, koper- en zinkwerk, dakbedekking en sanitair. Wat u ook nodig heeft, wij regelen het voor u. Onze veelzijdigheid maakt dan ook dat u als klant alle installatieklussen kan laten uitvoeren door één bedrijf. Wij kunnen vervolgens als bedrijf alle installaties perfect op elkaar afstemmen.

Installatiebedrijf P. Buist V.O.F. nabij Leek is VCA-gecertificeerd en is erkent door SEI. Hier zijn we ontzettend trots op en doen we eer aan door onze klanten continue kwaliteit en service te bieden. Ook als de installatieklus is afgerond kunt u bij ons terecht voor vragen en advies.

Installatiebedrijf P. Buist V.O.F. nabij Leek, kwaliteit bij elke klus

Installatiebedrijf P. Buist V.O.F. nabij Leek werkt met een team van deskundige medewerkers die beschikking hebben over de nieuwste materialen en producten van topkwaliteit. Want alleen door te werken met vakbekwaam personeel en de juiste materialen kunnen we onze klanten continue kwaliteit bieden. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

 

Informatie aanvragen