Installatiebedrijf Grijpskerk

Installatiebedrijf P. Buist V.O.F. bedient al meer dan 75 jaar particulieren, bedrijven en instellingen in onder andere Grijpskerk. Wij zijn in te schakelen voor verschillende installatieklussen en plaatsen tevens CV ketels en geisers voor de Energiewacht BV (onderdeel van Essent). Wilt u meer informatie? Lees vooral verder of neem een kijkje op de website.

Het installatiebedrijf nabij Grijpskerk voor elke klus

Installatiebedrijf P. Buist V.O.F. was in eerste instantie een loodgietersbedrijf toen het in 1937 zijn deuren voor het eerst opende. Naarmate de jaren verstreken werd het dienstenpakket steeds verder uitgebreid. Anno 2015 is P. Buist V.O.F. nabij Grijpskerk een veelzijdig installatiebedrijf gespecialiseerd in gas- en watertechniek, CV installaties, zonne-energie, riolering, koper- en zinkwerk, dakbedekking en sanitair. Deze veelzijdigheid maakt dat u als klant voor alle installatieklussen maar één partij hoeft in te schakelen. Wij kunnen vervolgens als bedrijf alle installaties perfect op elkaar afstemmen.

Installatiebedrijf P. Buist V.O.F. nabij Grijpskerk is VCA-gecertificeerd

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Installatiebedrijf P. Buist V.O.F. nabij Grijpskerk. Dit is dan ook erkent met een VCA keurmerk. Tevens zijn we erkent door SEI. Het leveren van kwaliteit kan alleen door te werken met vakkundige installateurs die de nieuwste materialen en hoogwaardige producten tot hun beschikking hebben.

Naast kwaliteit is het leveren van service erg belangrijk voor ons. Wij staan voor u klaar, ook als de installatieklus is afgerond. Ook dan kunt u bij ons terecht voor vragen en advies. Tevens kunt u ons inschakelen voor renovatie, onderhoud en reparatie.

Informatie aanvragen