Badkamers Surhuisterveen

P. Buist V.O.F. is een veelzijdig installatiebedrijf nabij Leek met veel ervaring met badkamers. Wij zitten bijna 80 jaar in het vak en installeren badkamers op professionele wijze. Ook kunnen we badkamers renoveren en verkopen we losse sanitair producten. Dus wilt u een nieuwe badkamer of uw huidige een nieuwe look geven? Installatiebedrijf P. Buist V.O.F. nabij Surhuisterveen helpt u graag!

P. Buist V.O.F. nabij in Surhuisterveen is uw specialist in badkamers

P. Buist V.O.F. begon zo'n tachtig jaar geleden als loodgietersbedrijf. Naar mate de jaren verstreken werd het dienstenpakket steeds verder uitgebreid. Zo houden wij ons vandaag de dag bezig met gas- en watertechniek, CV installaties, zonne-energie, riolering, koper- en zinkwerk, dakbedekking en natuurlijk sanitair.

Kwaliteit en service staat hoog in het vaandel bij Installatiebedrijf P. Buist V.O.F. nabij Surhuisterveen. Wij zijn dan ook VCA-gecertificeerd en erkent door SEI.

Voor complete badkamers in Surhuisterveen of alleen badkameronderdelen

Zoals gezegd houdt Installatiebedrijf P. Buist V.O.F. nabij Surhuisterveen zich onder andere bezig met het realiseren en renoveren van badkamers. Komt u voor een complete nieuwe badkamer? Wij vernemen graag wat uw wensen zijn en gaan vervolgens aan de slag met een passend ontwerp. Hierbij houden we altijd rekening met functionaliteit en stijl. Wij weten wat de laatste trends en technieken zijn en passen deze kennis graag toe. Ook kijken wij, indien gewenst, naar ergonomische aanpassingen in badkamers.

Wilt u uw badkamers alleen opfrissen? Wij bieden een breed assortiment aan sanitair producten van topmerken als phinx, Keramag, Koralle, Geberit, Bruynzeel, Sanijura, HansGrohe, Grohe en Ideal Standard.

Informatie aanvragen