Badkamers Marum

Voor een specialist in badkamers gaat u naar Installatiebedrijf P. Buist V.O.F. nabij Leek. Wij ontwerpen en plaatsen complete badkamers, maar kunnen ook alleen bepaalde onderdelen leveren. Installatiebedrijf P. Buist V.O.F. nabij Marum is VCA-gecertificeerd en werkt met de beste mensen en producten. U kunt bij ons rekenen op kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid.

Voor badkamers en andere installatieprojecten in Marum

P. Buist V.O.F. zit al bijna tachtig jaar in het vak. Het bedrijf begon in Grootegast nabij Marum als loodgietersbedrijf. In de loop der jaren begon het bedrijf zich uit te breiden en is inmiddels een veelzijdig installatiebedrijf gespecialiseerd in gas- en watertechniek, CV installaties, zonne-energie, riolering, koper- en zinkwerk, dakbedekking en sanitair, waaronder badkamers. Wij werken met ervaren en vakbekwame mensen die iedere installatieklus tot een goed einde brengen.

P. Buist V.O.F. levert complete badkamers en badkameronderdelen in Marum

Wilt u een nieuwe badkamer laten plaatsen of uw oude badkamer in Marum laten renoveren? Installatiebedrijf P. Buist V.O.F. kan als badkamerspecialist een passend ontwerp voor u maken dat aansluit op uw wensen en eisen. Bij onze badkamers staan design, kwaliteit en functionaliteit altijd centraal. Tevens kijken we naar mogelijkheden voor waterbesparing, duurzaamheid en onderhoud.

Wilt u uw badkamer alleen opfrissen met wat nieuwe elementen? Installatiebedrijf P. Buist V.O.F. verkoopt ook alleen badkamerproducten. Binnen onze collectie vindt u producten van kwaliteitsmerken als Sphinx, Keramag, Koralle, Geberit, Bruynzeel, Sanijura, HansGrohe, Grohe en Ideal Standard. Ook als u een ergonomische aanpassing nodig hebt in uw badkamer bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Informatie aanvragen