Badkamers Leek

P. Buist V.O.F. is als veelzijdig installatiebedrijf nabij Leek gespecialiseerd in het installeren van badkamers. Installatiebedrijf P. Buist V.O.F.  zit al meer dan 75 jaar in het vak en kan complete badkamers realiseren, renoveren en losse sanitair producten leveren. Wat u ook nodig heeft voor u badkamer, u haalt het bij P. Buist V.O.F.

P. Buist V.O.F. voor badkamers in en nabij Leek

P. Buist V.O.F. begon in 1937 als loodgietersbedrijf. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een veelzijdig installatiebedrijf dat zich bezighoudt met gas- en watertechniek, CV installaties, zonne-energie, riolering, koper- en zinkwerk, dakbedekking en natuurlijk sanitair. Installatiebedrijf P. Buist V.O.F. nabij Leek is VCA-gecertificeerd en erkent door SEI. Deze keurmerken bieden u als klant een extra waarborg voor kwaliteit.

Voor complete badkamers en onderdelen in Leek

Bent u bezig met een nieuwe badkamer, wilt u een bad of toilet laten plaatsen of alleen een kleine aanpassing doen? Van complete nieuwe badkamers tot kleine onderdelen, Installatiebedrijf P. Buist V.O.F. is u graag van dienst. Wij bieden een breed assortiment aan sanitair producten en kunnen alles op professionele wijze plaatsen. Tevens zijn we in te schakelen voor ergonomische aanpassingen in badkamers.

Installatiebedrijf P. Buist V.O.F. nabij Leek maakt moderne en functionele ontwerpen voor nieuwe badkamers. Dit gaat uiteraard in overleg met u. Bent u tevreden? Dan gaan onze specialisten voor u aan de slag. Wij werken met kwaliteitsmerken als Sphinx, Keramag, Koralle, Geberit, Bruynzeel, Sanijura, HansGrohe, Grohe en Ideal Standard. Onze producten voldoen aan alle Europese standaardnormen op het gebied van bijvoorbeeld waterbesparing, duurzaamheid en onderhoud.

 

Informatie aanvragen