Verwarmt stad en ommelaand

Nieuws/Acties

Woensdag 17 juli

Beschikbaar tijdens de bouwvak

 

Onze showroom/winkel is gesloten tijdens deze periode, maar voor storingen of werkzaamheden zijn wij beschikbaar en kunt u ons hiervoor telefonisch benaderen.

De bouwvak is van 27/7 t/m 18/8/2019

 

Donderdag 27 juni

Waterzijdig inregelen

Het optimaal inregelen van de verwarmingsinstallatie kan een besparing tot maar liefst 25% op het gasverbruik opleveren. Dit geldt voor woonhuizen, maar ook voor bedrijfspanden. Dankzij een motie van Groen Links komt het waterzijdig inregelen op de lijst van energiebesparende maatregelen die bedrijven vanaf volgend jaar moeten treffen. 

Waterzijdig inregelen is het instellen van een optimale balans tussen de cv-ketel en de radiatoren. Uw HR ketel zal het optimale rendement hiermee behalen. Stookt u al met een hybride systeem of warmtepomp dan is waterzijdig inregelen een must.

Met deze maatregel hebben particulieren, maar ook bedrijven een lagere energierekening en dringen we het CO2-uitstoot flink terug. Zo komt het behalen van onze klimaatdoelstellingen weer een stap dichterbij.

De radiatorkranen worden vervangen door dynamisch inregelbare radiatorkranen. De investering verdiend u in ongeveer 2 a 3 jaar terug.

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op!

 

 

 

 


Bekijk overige nieuwsberichten

Informatie aanvragen